Zaščitimo naš BMW z gumi preprogo

Preproga je velik del notranjosti vsakega avtomobila. Samemu vozilu daje prestiž in občutek udobja. To je še posebej pomembno pri bolj luksuznih vozilih, kot je BMW, saj je vsak del kabine namenjen bolj udobni vožnji in dobremu počutju. Pri vsakodnevni uporabi našega jeklenega konjička pa prinesemo v notranjost veliko nesnage, kot je pesek, blato, prah, listje, vlago ipd. Z gumi tepihi za BMW pa poskrbimo, da bomo ujeli vso nesnago na enem mestu, brez da bi se lahko razširila po notranjosti kabine in povzročila škodo.

Gumijasti tepihi so izredno vzdržljivi

Za naš BMW lahko kupimo različne gumi tepihe. Lahko se razlikujejo v debelini, vzorcih ter tudi po sami obliki. V vsakem primeru pa se lahko zanesemo na dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost gume. Tako so nekatere izmed lastnosti omenjenih tepihov sledeče:

Gumi tepihi za BMW
Gumi tepihi za BMW avtomobile

Dolga življenjska doba

Guma je zelo vzdržljiv material, ki zdrži leta uporabe. Temu je tako, saj je tehnologija napredovala do te mere, da je možno narediti tepih iz gume, ki je fleksibilna in odporna na vsakodnevno obrabo.

Video: Gumi tepihi za BMW 5 F10/F11

Neprestan kontakt s čevlji, vlaga, ter ostri kamenčki lahko dokaj hitro raztrgajo in drugače poškodujejo preprogo v našem avtu. Z tepihom jo bomo zaščitili pred praktično vsako neželeno situacijo.

Umazanija se ujame v reže tepiha

Kvalitetni gumi tepihi za BMW imajo vgrajene različne tehnologije, ki ujamejo umazanijo še preden se lahko razširi na preprogo. Tako lahko v samem tepihu opazimo razne odtočne kanale in druge mehanizme, ki so namenjeni ujetju kamnov, praha, vode ipd. Za čiščenje pa je primerna kvalitetna avto kozmetika.

Brez potrebe po posebnih čistilih

Gumi tepihi imajo eno veliko prednost pred drugimi tepihi. Ta pa je to, da ne potrebujemo za čiščenje uporabljati posebnih čistil. Temu je tako, saj se gumo brez težav hitro opere z vodo. Tako lahko umazan tepih popolnoma očistimo pod močnim vodnim pritiskom ali z uporabo milnice.

Zaščitimo preprogo v mokrih razmerah

V deževnih mesecih leta v vozilo prinesemo dokaj veliko vlage. Ta pa se nabira okoli predela pri vozniku, sovozniku ter zadnjih sedežih. Največ vlage je seveda v voznikovem predelu okoli pedal za sklopko, pospešek ter zavore. Tako se lahko sčasoma v našem vozilu prične nabirati neprijeten vonj, saj se v preprogi pričnejo razvijati bakterije. To pa sčasoma lahko povzroči poškodbe karoserije, preproge in drugih delov našega vozila.

Nepotrebne poškodbe so še posebej boleče, če si lastimo vozilo, kot je BMW. Temu je tako, saj je urejenost vozila velik del njegove vrednosti in osebnosti. Z nakupom tepihov pa lahko za majhno investicijo storimo veliko, da ohranimo vrednost našega avtomobila.

Različni stili tepihov za vsak okus

Za naš BMW je možno kupiti dokaj veliko različnih stilov samih gumi tepihov. Res pa je, da smo dokaj omajeni z različnimi barvami, saj je največ tepihov obarvanih s črno ali sivo barvo. Kljub temu lahko hitro najdemo najboljši možen tepih za naše vozilo na spletni strani www.withcar.it. Na spletni strani lahko tudi najdemo veliko različnih nadomestnih delov za vozila vseh vrst.

V vsakem primeru je nakup gumijastega tepiha za BMW odlična odločitev, če želimo preprečiti poškodbe preproge. Obenem pa si tako tudi olajšamo čiščenje notranjosti vozila, saj ne bomo potrebovali odstranjevati težavne madeže iz preproge in drugih delov kabine.

Ne glede na velikost našega avta nam lahko vedno hitro zmanjka prostora v prtljažniku. Tudi, če zelo skrbno načrtujemo, kaj vse bomo vzeli s seboj na dopust, se lahko pripetijo nepričakovane situacije. V naslednjem članku preberite kaj je Najboljša oprema za razširitev prtljažnega prostora v vozilu.

Similar Posts:

admin

Back to top