Čiščenje s kvalitetno avto kozmetiko za vse avto navdušence

Čiščenje in razkuževanje avtomobilov je v današnjem času izjemnega pomena. Vsak avto navdušenec želi imeti čisto notranjost avtomobila. Čiščenje je posebej pomembno v primerih, ko vozilo uporablja večje število ljudi. Popolno čistost zagotavlja kvalitetna avto kozmetika, ki notranjost vozila očisti, odišavi in razkuži.

Čiščenje z neagresivnimi čistili z dodanim alkoholom

Strokovnjaki priporočajo, da se površine, ki so v stiku z različnimi ljudmi, čistijo pogosto. Pri tem je priporočljiva vsakodnevna uporaba čistilnih robčkov, zaščite za armature v spreju, spreji za zaščito armatur in drugih površin, čistila za čiščenje sedežev, različna čistila za tekstil in podobno.

Kvalitetna Aavto kozmetika
Avto kozmetika za čiščenje zunanjosti vašega avtomobila

Vsa našteta avto kozmetika notranjost avtomobila osveži in zmanjša možnost za nastanek gojišč bakterij in virusov. Priporočljivo je tudi, da se uporablja čistila, ki vsebujejo alkohol, saj slednja omogočajo lažje uničenje virusov in bakterij.

Čiščenje zunanjosti vozila

Včasih smo za čiščenje zunanjosti avtomobila uporabljali samo vodo in avto šampon. Dandanes pa je na tržišču kvalitetna avto kozmetika, ki vozilo očisti in zaščiti. Pnevmatikam se lahko podaljša življenjska doba z uporabo spreja za zaščito pnevmatik.

Video: Čiščenje zunanjosti avtomobila z avto kozmetiko kot profesionalec

Trdovratne madeže zaradi žuželk je enostavno moč očistiti s sprejem za odstranjevanje žuželk. Za bolj sijoča platišča uporabimo čistilo za krom, kovine in jeklo. Večji sijaj po pranju avtomobila z avtošamponom pa dobimo s pomočjo sredstva za voskanje. Pri nakupu kvalitetne avto kozmetike je pomembno, da izberemo sredstva, ki karoserijo zaščitijo in ne povzročajo poškodb barve.

Uporaba rokavic in posebnih krpic za povečanje sija 

Za nanos avto kozmetike se uporabljajo posebne rokavice za pranje vozila, ki imajo na eni strani bolj grobo in bolj koncentrirano tkanino, s katero odstranimo nečistoče. Po pranju zunanjosti vozila z avto šamponom, pa stekla obrišemo s sintetičnimi krpicami za čiščenje stekla. Na ta način ne prihaja do vodnih madežev po površini stekla. Za nanos polirnega sredstva lahko uporabimo polirno vato, ali pa nežne krpe za poliranje in čiščenje vozila.

Odstranjevanje ledu in snega s stekel

Led in sneg lahko odstranimo s pomočjo povečanega gretja, ali pa ju odstranimo mehansko. Pri mehanskem odstranjevanju se lahko poslužimo spreja za odstranjevanje ledu. Odtajevanje pa pohitrimo s pomočjo strgala za led. Ker pa je avto kozmetika za odstranjevanje ledu bolj agresivna, je pomembno, da je karoserija zaščitena. Zaščito povečamo s pomočjo zaščitnih in negovalnih sredstev za zunanjost avtomobila.

Similar Posts:

admin

Back to top