Katere so značilnosti agregata Predator 2000?

Prostornina motorja je 79,7 kubičnih centimetrov. Čas delovanja je 6,5 ur pri 50% zmogljivosti.

Zvočna ocena agregata Predator 2000 je 61 decibelov. Zažene se z vrvico in doseže največ 2000 vatov. Tehta le 21 kilogramov in omogoča enostavno prenašanje.

Prednosti agregata Predator 2000

Prenosna zasnova: Običajno imajo agregati Predator zelo težko ohišje. Večina jih ima velik obseg. Za razliko od teh modelov, Predator 2000 prihaja s prenosno zasnovo. Zato lahko agregat nesete kamorkoli želite. Pri premikanju ni nobenih težav. Prav tako je sorazmerno lahek. Tehta le 21 kilogramov. Torej, ko boste morali agregat nekam premakniti, vam to ne bo težko.

Zmogljiv motor: Agregat Predator 2000 ima zmogljiv motor, ki vam pomaga pri ogromni količini dela. Na voljo je 79.7 cm3 motor, ki je hlajen z zrakom. Ta motor zagotavlja veliko elektrike za različne projekte. Prav tako zagotavlja dolgo življenjsko dobo agregata. Motor se zažene z vrvico. Samo povlecite in začel bo proizvajati elektriko. Za razliko od starejših modelov se zažene s prvim potegom.

Trpežna konstrukcija: Če ste utrujeni od izdelkov nizke kakovosti, se enostavno morate odločiti za ta model agregatov Predator. Na voljo je z trpežno konstrukcijo. Vse komponente agregata so izdelane iz visoko kakovostnih materialov. Prav tako pride s strokovno montažo za zagotovitev dolgoživosti. Zaradi te robustne konstrukcije lahko agregat uporabljate brez težav.

Dvojni sistem napajanja: V generatorju je edinstven komplet “Predator Parallel” (primeren tudi za avto-prikolice). Uporabnikom omogoča priključitev drugega agregata Predator 2000; s tem se moč podvoji. To pomeni, da lahko povečate moč do 4000 vatov. Zelo koristna lastnost, ko delate na večjih projektih.

Similar Posts:

admin

Back to top