Troy Bilt Storm 2410 je dvostopenjska snežna freza

Snežna freza Troy Bilt Storm 2410 je korak naprej od manjših modelov, ki jih je naredil Troy Bilt, kot so snežna freza Troy Bilt Squall 210 ali Troy Bilt Squall 2100. Storm 2410 ima širino čiščenja 0,6 m in višino 0,53 m. To pomeni, da se je z lahkoto sposoben soočiti tudi z zelo globokimi snežnimi kupi. Freza uporablja štirikolesni pogon, ki mu omogoča 6 hitrosti naprej in 2 hitrosti, ko gre za vzvratno vožnjo. To pomeni, da lahko vedno najdete hitrost, ki vam ustreza, ne glede na pogoje.

X-Trac pnevmatike na snežni frezi Troy Bilt Storm 2410 so posebej zasnovane tako, da omogočajo večji oprijem in stabilnost stroja, ko je v gibanju. Pnevmatike imajo širino 0,1 m in premer 0,33 m. Motor, ki ga je sestavil Troy Bilt in ki poganja snežno frezo Storm 2410, ima prostornino 0,18 litra. Veseli boste, da je to 4-taktni motor, kar pomeni, da ni treba skrbeti za mešanje goriva. Rezervoar za gorivo lahko drži do 1,9 litra bencina.

Troy Bilt Storm 2410 je dvostopenjska snežna freza. To pomeni, da ima za čiščenje snega tako sveder kot impeler. Sveder, ki najprej razbije sneg, ima premer 0,3 m in pošlje sneg proti impelerju s premerom 0,3 m. Sveder in rezila impelerja so izdelani iz jekla. Drsniki na tej snežni frezi sneg so nastavljivi, tako da lahko natančno nadzirate višino rezalnega roba od tal.

Kaj nam ni bilo všeč: ni žarometov ali krmila s prostim obračanjem, zato je obračanje težje. Oddaljenost izmetavanja snega je bila povprečna.

Iščete LED reflektorje po izjemno ugodnih cenah? Naša ponudba vključuje hobi in profesionalne LED reflektorje, ki bodo odlično izpolnili svojo funkcijo. Preberi več …

Similar Posts:

admin

Back to top