Vrtna kosilnica GreenWorks 25302 ima dva motorja

Prva stvar, ki jo je treba opozoriti glede kosilnice GreenWorks 25302, je, da je opremljena z dizajnom dvojnega motorja, ki vam bo omogočil izjemno učinkovitost rezanja. Oba motorja poganjata kovinski rezili s premerom 25 cm. Uporaba dveh krajših rezalnih nožev namesto enega dolgega je zagotovo prednost. Z dvojnimi rezili dobimo lepše ostanke trave. In kot veste, se manjši odpadki hitreje razgradijo. Poleg tega lahko v odpadno vrečko zberemo več odpadkov.

Poleg tega je v stroj vgrajena tudi sistem dvojnih baterij za dodatni čas delovanja. Uporablja dve 40V litij-ionski bateriji. Ena ponuja kapaciteto 73Wh, druga pa 146Wh. Proizvajalec trdi, da je potrebnih le približno 60 minut, da se baterija s kapaciteto 74Wh v celoti napolni. Za polnjenje baterije 146Wh bo potrebno približno 120 minut. Z litij-ionsko baterijo 40V G-Max boste dobili 2000 polnjenj.

Ko je baterija popolnoma napolnjena, lahko GreenWorks 25302 G-MAX deluje do 70 minut. Z sistemom dvojnih baterij obite to prednost, da lahko med košnjo uporabljate obe bateriji. Če eni zmanjka energije, se kosilnica preprosto preklopi na drugo. 25302 deluje na eno baterijo naenkrat. To pomeni, da za delovanje kosilnice ni treba vstaviti druge baterije.

Twin Force G-MAX litij-ionska kosilnica ima rezalno širino s premerom 50 cm. Oba noža se ne prekrivata, temveč sta zelo blizu. Ponuja dve možnosti rezanja – mulčenje in polnjenje vrečke. Zaradi oblike z dvojnimi rezili ne ponuja funkcije stranskega praznjenja. Ima samo ena odvodno odprtino na zadnji strani. Kosilnica se prodaja skupaj z zbiralno vrečko in vtičem za mulčenje.

Gnojenje trave v različnih obdobjih leta. Gnojenje trave zgodaj spomladi na primer vzpodbuja njeno rast in razraščanje. Preberi več …

Similar Posts:

admin

Back to top