Igra človek ne jezi se

Meni so moja družina, fant, ter najbližji sorodniki, s katerimi se razumem, prijatelji najbolj pomembni, saj z njimi najraje preživljam svoj prosti čas! Najbolj vesela sem, ko vem, da sem prosta in nimam nikakršnih obveznosti, ter dan preživljam z njimi. Tako je na primer pri nas doma, ko nimam ne faksa, ne službe, in sem doma z družino ter fantom, si vzamemo dan za oddih, ter odigramo kakšno družabno igrico. Na ta način se sprostimo, ter pokramljamo o stvareh, ki so se nam dogajale čez teden, kaj se je novega zgodilo in podobno. Torej, zakaj ne bi na primer nekega nezanimivega nedeljskega popoldneva pregnali s kakšno dobro igrico z vašo družino?

Če nisem z njimi, se pogovarjamo preko skypa ali facebooka, ali pa igramo človek ne jezi se na ClovekNeJeziSe.com, poker karte ali kaj druga.

Če gledate v eno venomer televizijske sprejemnike si tako kvarite oči, na ta drug način pa se samo zabavate, malo mogoče razmišljate, ter imate nekaj od tega, če ne druga vsaj zabavo z najbližjimi. No kakorkoli boste preganjali svoj dan bo vse super, najbolj pomembno je, da sami maksimalno uživate, ne glede na to kaj počnete. Dan nam veliko bolj hitreje mine, če počnemo kaj zanimivega, ter hkrati koristnega. Pomislite kako vam oddih lahko pomaga, da pozabite na vsakodnevne težave, skrbi. Če se popolnoma odklopite od vsakodnevnih naporov, vsaj za eno uro, če že ne več, boste kot prerojeni, saj vsaj ta ura bo namenjena razmišljanju nečemu drugemu ne stresnemu, in vsaj za to uro ne razmišljajte o tem kako boste plačali račune, kaj bo jutri za kosilo, kako se boste rešili dolgov in podobno! Ta stres vas uničuje, zato poskrbite, da vsaj malo pozabite na vse skupaj! 

 

 

Similar Posts:

admin

Back to top