Ali Abrahamovci še prenesejo šaljiva obdarovanja?

So ljudje, ki praznujejo abrahama stari? Kako bi odreagirali, če bi jim podarili šaljiva darila za abrahama? Povejte mi, kako zelo so, oziroma niso. Ko sem bil mlajši sem imel o tem svoje mnenje, tako kot verjetno vsak izmed nas. Saj ne, da bi se sam že približeval petdesetimi, ampak vseeno. Spoznal sem, da abrahamovci sploh niso tako zelo stari, kot se ti zdi pri desetih letih. Ampak to pa vse stvari postavi na glavo. Beri naprej, saj vem, da te zanima, kako zelo na glavo.

Darila za abrahama, ki so malo bolj šaljiva, jim morda nebi bila všeč. Če bi obveljala ideja, da so stari in zategnjeni. Ker pa to vsekakor niso, pa hitro skujte odlične ideje za zabavna darila in ga/jo presenetite. Če niste popolnoma prepričani, kakšna šaljiva darila za abrahama bi izbrali, da nebi šli predaleč in bi bile stvari že malo neokusne, se le ustavite pri funkyju. Več kot dovolj idej za darila za abrahama boste našli. V nadaljevanju jih omenim le za okus, nikakor pa se ne smete odreči skoku na funky.si in si lastnoročno ogledati in oceniti zadeve.

1

Šaljiva darila za abrahama povabljenci največkrat kronajo z veliko stensko uro, ki se vrtni nazaj. Že res, da niso tako zelo stari, vendar vseeno. Boste morda rekli, da abrahamovca še nikoli niste slišali reči »ko smo bili pa mi mladi…« ali pa morda »včasih je bilo pa vse drugače«. Pa še kakšen njihov znameniti izrek bi se dalo najti. Pihnite jim na dušo. Ura, ki se vrti nazaj naj jih vsaj v mislih ponese nazaj v tiste čase. Čase, za katerimi se jim kar malo toži.

Naslednji predlog za darilo morda ni ravno iz razreda šaljiva darila za abrahama. Vendar vseeno je odlična ideja. Večina petdesetletnikov je odličnih poznavalcev dobrega vina. Je morda tudi vaš slavljenec? Saj veste, ko mora biti pravi kozarec, pa steklenica, v kateri je še rujno, pravilno zamašena in tako naprej. Vsi ti pripomočki, ki jih nujno potrebuje za pravilno rokovanje z vincem, lahko sedaj dobi v enem super kompletu, ki je pakiran, ne boste verjeli, v flašo. Sicer ne stekleno, da ne bo pomote. Poiščite na funky.si darilni komplet za vino, pa boste videli, o čem govorim. Neverjetno.

Vse lepo in prav. Šaljiva darila za abrahama so super. Ampak… – vedno je prisoten ta ampak ja. Kaj če je za vas izbor darila fantastičen, vaš abrahamovec pa se bo le namrščil. Nič hudega, tudi na sem pomislil. V kolikor slavljenec z darilom ne bo zadovoljen, ga lahko zamenjate. Bodisi za drugo darilo, ali pa vam hitro in prijazno vrnemo denar, da boste lahko poiskali drugo darilo.

Similar Posts:

admin

Back to top