Na kaj morate biti pozorne pri podaljševanju las?

Da boste zadovoljne, morate za podaljševanje las izbrati za to usposobljen frizerski salon in nekaterih naključnih ponudnikov, ki jih najdete preko različnih oglasnikov in zato ponujajo sumljivo poceni podaljševanje las na vašem domu ali v kakšni kleti. Še pred tem pa morate izbrati podaljške za lase, ki ustrezajo vašim željam in potrebam, vašemu tipu in barvi las ter so seveda finančno primerni za vaš žep.

Podaljševanje las z naravnimi lasmi je nekoliko dražje in tudi lasni podaljški so nekoliko bolj zahtevni za nego, a vendar so naravni! Najboljši naravni lasje nosijo oznako »remi« lasje. Ta oznaka vam garantira najvišjo možno kvaliteto las, ki niso bilo prej nikoli toplotno ali kako drugače kemično obdelani, poleg tega pa so vsi obrnjeni v isto smer (od lasnega korena proti konicam), kar preprečuje morebitno zapletanje las. Seveda se lahko odločite tudi za sintetične lase, a izberite take, ki so boljše kvalitete in ne najcenejših, saj pri tem neizpodbitno velja, da za malo denarja dobite malo muzike.

Podaljševanje las se odsvetuje takrat, ko je zdravje vaših las nekoliko načeto, so lomljivi in krhki in zaradi tega ne bi prenesli dodatne teže lasnih podaljškov. To ne velja samo v primeru trajnega podaljševanja las, temveč tudi takrat, ko razmišljate o podaljških na sponke, saj ti prav tako obremenjujejo vaše lase. Posledica v obeh primerih bi bila prekomerno izpadanje las, ki bi lahko v najslabšem primeru vodilo v hude kronične težave.

Vse o podaljševanju las si preberite na http://xn--lasnipodaljki-luc.si

Similar Posts:

admin

Back to top