3D puzzle

Lepo je sestavljati, kajne. Sploh pa, če veš, kaj sestavljaš. Po navadi je to slika, ki je sestavljena iz nekaj sto, ali celo tisoč malih koščkov. Prijetno opravilo, tako za krajšanje časa, kot za piljenje predstave o nečem, ali povedano drugače, za sestavljanje slike v glavi. Seveda govorimo o puzzle sestavljankah. Ampak tukaj pa nastopi težava. Ugotovimo namreč, da klasične puzzle niti niso tako dobre, kot morda sprva pomislimo. Zakaj? Vam povem.

Klasične puzzle so dvo-dimenzionalne. Kje pa je tukaj tretja dimenzija? Če se malo pošalimo, lahko rečemo, da se je skrila za četrto. Ker pa vem, da obožuješ nora darila, moraš pomisliti malo bolj, oziroma narediti nekaj, kar še nikoli nisi storil. Seveda ta nora darila izbrati in podariti. 3D puzzle zagotovo spadajo v kategorijo norih daril. Povej mi, koliko ljudi poznaš, ki ima doma 3D puzzle? Ampak kakšne so te 3D puzzle?

Lahko rečemo, da lahko domišljiji pustiš prosto pot. Ne boš verjel, kakšne vse so lahko 3d puzzle. Ene izmed njih so lesene 3d puzzle. Na primer kakšen 20-centimetrski konj, ki ti bo, ko ga boš sestavil, krasil polico. Ali pa morda kakšen izmed dinozavrov?

Sedaj pa še malo bolj nora darila. Si lahko predstavljaš 3d puzzle, ki ti na koncu kot rezultat predstavljajo kakšno svetovno znamenitost? Reciva Tower Bribge iz Londona, ali Big Ben? Egiptovske piramide boš sedja lahko imel v sobi, oziroma pisarni. Ali pa ne, za pisarno bo bolj primerna Bela hiša. Noro, kajne.

Ampak 3D puzzle niso edino, kar pri funky.si lahko dobiš. Funky.si je veliko več, lahko izbiraš med več kot 200 norimi darili, ki jih mimogrede dobiš že naslednji dan. Kar pa je še lepše, je tvoj nakup popolnoma brez rizika. V kolikor v tridesetih dneh po nakupu ne boš zadovoljen z izdelkom, ga lahko kadarkoli vrneš, denar pa boš hitro in prijazno dobil vrnjen. Hitro skoči na funky.si in si izberi svoje noro darilo, s katerim boš zagotovo zažgal.

Similar Posts:

admin

Back to top