Tiskalnik Epson kot odlična izbira za domačo in poslovno rabo

Če kupujete novo napravo za tiskanje, je tiskalnik Epson lahko odlična izbira – tako za domačo kot poslovno rabo. Na voljo so tiskalniki omenjene blagovne znamke v številnih različicah in izvedbah. Poleg tiskanja vam izbrani model lahko omogoča tudi skeniranje, kopiranje, možnost povezave z USB kablom ali WiFi. Prav tako tudi upravljanje s pomočjo barvnega zaslona na dotik.

Lahko se na primer odločite za Epson tiskalnik iz nove serije, ki tiska brez kartuš. Slednje vam omogoča, da lahko s priloženimi črnili natisnete ogromno črno-belih pa tudi barvnih strani. Zaradi uporabe črnil v posebnih stekleničkah vam tiskalnik Epson zagotavlja zelo nizke stroške tiskanja na posamezno stran.

Če iščete novo napravo za tiskanje, je tiskalnik Epson odlična izbira, primerna tako za domačo kot poslovno rabo.

Izbira tonerja ali kartuše za tiskalnik glede na tip naprave

Toner za Epson ali kartuša Epson je treba izbrati glede na tip naprave omenjenega proizvajalca. Na voljo so originalni, alternativni tonerji in kartuše za vrhunske kakovosti.

Omenili pa smo tudi Epsonov tiskalnik s posebno tehnologijo, ki se temeljito razlikuje od večine tiskalnikov. Gre za tako imenovano EcoTank tehnologijo. Namesto kartuš s črnilom naprava vključuje velike posode za črnilo. Posodo je treba napolniti s črnilom iz priložene stekleničke s črnilom. Omenjeno med drugim omogoča, da lahko prihranite kar nekaj denarja, prav tako časa, saj ne boste imeli potrebe po pogosto menjavi kartuš. Nastavitev tiskalnika je zelo preprosta. Pri polnjenju ne boste imeli težav s packanjem. Takšen tiskalnik Epson je tudi zanesljiv in z njim boste brez kakršnih koli težav tiskali stran za stranjo.

Pri Epsonovi najnovejši generaciji namenskih tiskalnikov EcoTank je sistem posod s črnilom nameščen na sprednji strani naprave. Nova zasnova je izjemno kompaktna, zagotavlja lahek dostope za vnovično polnjenje, prav tako jasen prikaz ravni črnil.

Epsonova ponudba za tiskanje iz mobilnih naprav

Epson vam omogoča, da lahko tiskate z mobilnih naprav in še mnogo več. Z njegovo ponudbo kompaktnih večnamenskih naprav, ki so opremljene z Wi-Fi je tiskanje mogoče tudi iz mobilnih naprav, in to hitro in izjemno preprosto.

Omenjeno pomeni, da ni potrebe, da je tiskanje nujno povezano s pisalno mizo. dokumente za tiskanje lahko pošljete s pomočjo tabličnega računalnika ali pa pametnega telefona, in sicer preko Wi-Fi in z naborom brezplačnih aplikacij za mobilno tiskanje.

Similar Posts:

admin

Back to top