Uživajte v popolnem videzu vrta brez truda

Vrtne robotske kosilnice so popolne za tiste, ki nimajo radi opravil, kot je košnja trave. Robotske kosilnice so namenjene temu, da delajo namesto vas, torej kosijo travo, medtem ko si vi lahko vzamete čas zase in uživate v svojih hobijih ali aktivnostih. Četudi ne uživate v košnji, zagotovo pa želite imeti urejen travnik, vam robotska kosilnica lahko zagotovi popoln videz vašega vrta. Preprosto jo vklopite in prepustite delo njej, medtem ko vi počnete druge stvari.

Robotske kosilnice je enostavno vzdrževati.

Brezskrbno uživajte v popolnem videzu vrta

Robotske kosilnice predstavljajo največji luksuz, ki ga lahko dobite pri košnji trave, saj so namenjene vašemu užitku. Poleg tega, da niste utrujeni po košnji, lahko uživate v številnih drugih prednostih. Robotska kosilnica zagotavlja popolno košnjo trave, ne glede na zahtevnost terena, saj se brez težav spopade tudi s strminami. Poleg tega po košnji ne pušča koščkov in sledi koles, brez nadzora deluje tiho in deluje na enostaven pritisk na gumb. Samostojno lahko nastavite čas delovanja, višino košnje, preprosto se polni na postaji in je odporna proti dežju. Robotska kosilnica predstavlja popolno rešitev za popolno košnjo, medtem ko se lahko sprostite in uživate.

Robotske kosilnice so tako popularne, ker delujejo samostojno brez nadzora. Po namestitvi lahko kosilnica napolni baterijo na priloženi polnilni postaji. Pred prvo uporabo je potrebno kosilnico pravilno inštalirati, ter preveriti teren za košnjo. Potrebno je umakniti ovire, kot so npr. veje in kamenje. Za nemoteno delovanje je najbolje, da travo pred prvo uporabo pokosite s klasično kosilnico, če je previsoka. Nato se postavi polnilna postaja, ki mora biti čim bližje električni vtičnici. Ob robu vrta se pritrdi mejna žica, ki označi, kje lahko kosilnica košnjo opravlja. Vodilna žica pa pove kosilnici kam se naj vrne, ko je potrebno polnjenje baterije. Pri kosilnici se lahko nastavijo višina in čas košnje. Medtem ko kosilnica opravlja svoje delo, se lahko uporabnik posveti katerikoli drugi aktivnosti.

Robotske kosilnice imajo dolgo življenjsko dobo

Vsako vrtno orodje zahteva vzdrževanje, enako velja za vrtne robotske kosilnice. Kljub temu imajo robotske kosilnice to prednost, da jih je treba vzdrževati le občasno in minimalno. Rezila in celotno kosilnico je treba po košnji redno očistiti, da odstranite ostanke trave. Redno menjavanje rezil je pomembno, odvisno od količine košnje in pogostosti uporabe. Kosilnico je treba ob koncu sezone očistiti in shraniti nekje suhem in pokritem prostoru, medtem ko lahko polnilno postajo pospravimo, kabli pa ostanejo. Glede na kvaliteto in zmogljivost kosilnice, se njena cena lahko drastično razlikuje. Husquarna kosilnice so poceni in kvalitetne, za manjše površine pa nam ni potreben nakup dražjih kosilnic. Dražje kosilnice se lahko uporabljajo za večje površine, prinašajo pa dodatne funkcije, ki lajšajo košnjo. Za osnovne modele od 700 € naprej, za zmogljivejše od 4.000 € naprej.

Similar Posts:

admin

Back to top