Igre na prenosnikih

Dosti ljudi ima prenosnike in bi radi igrali igre na njem. Ampak ali so prenosniki primerni za igranje iger? Amm, odgovor je odvisno. Vse je odvisno od konfiguracije laptopa –  grafična, procesor in rami. Nekateri računalniki so prfektno narejeni za igre, drugi pa pa še Facebook igre komaj poganjajo (to so nizkocenovni – do 400€). Odvisno je tudi od iger, če mislimo na tiste prave igre ali pa n

Grand Theft Auto IV for PS3
Grand Theft Auto IV for PS3 (Photo credit: GloriaGarcía)

a kakšne miselne igre (kot te na primer) na spletu.

Vsekakor če želimo laptopa za igre, mora imeti ločeno grafično. V prenosnikih se najboljše obnesejo ATI Radeonove. Naprimer meni ATI 4330 na Acerju še komaj poganja GTA 4, med tem ko pa CoD 4 deluje normalno. Če bi bila malenkost boljša, bi še GTA 4 delal gor, saj zdaj na minimalnih zahtevah šteka, sicer je če priklopljen na elektriko nekoliko manj.

Tako da predlagam da če imate namen igrati igre na laptopu, odštejete zanj med 800 in 1000€. Ampak načeloma še vedno drži trditev, da pa prenosniki niso za igre, z čimer se tudi strinjam, so pa za prvo silo, če smo kje na potovanju. Še vedno je igranje bolj udobno, če imamo doma hišni računalnik.

 

Similar Posts:

admin

Back to top