Kompakten plinski žar Weber’s Spirit II E-310

Dobre lastnosti: žar Weber Spirit II E-310 zgleda odlično v rdeči barvi. Ima indikator za propanski rezervoar, tako da lahko vidimo, koliko plina je še na voljo – in šest kavljev za lažjo organizacijo kuharskega orodja

Slabe lastnosti: je drag, ima samo tri glavne gorilnike in nobenega stranskega gorilnika.

Opis v enem stavku: Weber’s Spirit II E-310 je trden žar, vendar plačate veliko za to, kar dobite.

Ne bom lagal. Ta žar sem želel preizkusiti, ker mi je všeč njegova svetla barva.

Če vam rdeča barva ni všeč, je plinski žar Weber Spirit II E-310 na voljo tudi v črni, beli in modri barvi (Spirit II je na voljo preko Amazona in v Home Depotu za 499 $). To je drago, če upoštevamo, da ima samo tri glavne gorilnike in nobenega stranskega gorilnika, vendar sem med testiranjem skuhal nekaj dobrih reber, burgerjev in celih piščancev. (Dobro, ni veliko.)

Poleg dostojne zmogljivosti ima Spirit II še nekaj posebnih lastnosti – indikator za propanski rezervoar in možnost integracije s temperaturno sondo Weber iGrill 3(100 USD). Če sta za vas pomembna indikator rezervoarja in dodatna oprema iGrill 3, je morda vreden vašega denarja.

Preizkusili smo tudi Broil King Baron S520 ($649), Char-Broil Commercial Double Header ($699) in Char-Broil Performance XL ($299). Baron S520 je žar s petimi gorilniki, ki lahko peče tono hrane, vendar lahko njegova močna kuhalna moč zastraši začetnike. Char-Broil Double Header je stabilen žar za zabavo, saj z njim tehnično dobimo dva ločena žara z dvema gorilnikoma, toda ti majhni oddelki omejujejo možnost, da na istem žaru naenkrat skuhate veliko količino iste hrane.

 

Similar Posts:

admin

Back to top