Podaljški – cena

 

Tako kot pri večini drugih stvari, je tudi pri lasnih podaljških cena odraz njihove kvalitete. In čeprav so podaljški še pred leti predstavljali nek nadstandardni luksuz, ki so si ga lahko privoščile samo tiste z debelo denarnico, so danes veliko cenejši in zato finančno dosegljivi tudi tistim, ki imajo povprečen prihodek. Za vas smo pripravili okviren pregled cen lasnih podaljškov, saj vam bomo morda s tem nekoliko olajšali odločitev!

Sintetični podaljški so gotovo neprimerno cenejši od tistih, ki so narejeni iz pravih las. Pri nas jih dobite že za 40 €. V kompletu dobite običajno večdelni set, medtem ko so pramenčki na voljo že od 5 € dalje.

Podaljški, ki so narejeni iz pravih las, so občutno dražji. Cena večdelnega sseta e začne med 50 in 60 €, za kar boste dobile najnižjo gramaturo (primerna je za tiste, ki imate tanke lase) in najkrajšo dolžino; daljši kot so podaljški, višja je tudi cena, v povprečju se konča nekje pri 100 € za set. Cena je odvisna od gostote, gramature in dolžine las, kar torej pomeni, da so izjemno gosti in težki podaljški srednje dolžine lahko občutno dražji kot tisti, ki so sicer daljše dolžine, a so po teži lažji.

 

Cena keratinskih čopkov se začne nekaj pod 40 € za set 50-ih pramenov dolžine 35 cm, najdaljša dolžina (60 cm) pa vas bo stala približno 60 €. Podaljševanje las s keratinskimi čopki običajno zahteva najmanj 3 pakete, torej 150 pramenov, vendar je količina odvisna od sildenafil citrate 100mg gostote vaših naravnih las.

Similar Posts:

admin

Back to top