Ali je varno jemati Qualio?

2. TEDEN: Moje telo je bilo veselo, da nisem vzel vseh dodatkov v telesu med vikendom, toda moj um se ni strinjal. V drugem tednu sem se držal najvišjega priporočenega odmerka in delal po svojih najboljših močeh. Počutil sem se kot tipičen programski »piflar«, ki cel dan dela v Silicijevi dolini.
Mislim, da se je moje telo navadilo na uživanje vseh teh sestavin, ker nisem občutil opaznih negativnih stranskih učinkov. Kljub temu začnite počasi in če čutite, da vaše telo ne more vzeti največji odmerek, ga ne vzemite. Ni potrebe, da dražite želodec ali kateri koli drug del telesa.


Po dveh tednih jemanja Qualie sem bil pošteno navdušen. Čeprav raje jemljem le 1-2 kapsuli na dan (ali celo puder namesto kapsul, ki so velike kot konj), vidim, zakaj obstaja tako navdušenje okoli Qualie.

Qualia je definitivno eden izmed najmočnejših nootropikov, ki sem jih kdaj poskusil. To je vrhunski izdelek (v čudovito oblikovanem premijskem paketu) s prvovrstnimi sestavinami, ki so na splošno v nekoliko manjših dozah, vendar v celoti izpolnijo svojo obljubo in iz vas iztisnejo najboljše možne rezultate.
Vsekakor morate poskusiti Qualio skupaj z destilirano vodo in izvedeti, kako deluje na vas. Začnite z manjšim odmerkom in ga postopoma povečajte.

Ali je varno in priporočljivo jemati Qualio?

Vem, kaj mislite: »V tej zmesi je 42 sestavin. 42! Ali je Qualia varna?« Naj vam pomagam odgovoriti na to vprašanje.
Najprej poglejmo kaj pravi Qualia: »Vsaka sestavina, ki smo jo uporabili, je rezultat naše celotne metodologije oblikovanja sistema. Izvedli smo skrb za razumevanje specifičnih učinkov 42 različnih sestavin in kako se združujejo med seboj pri vplivu na možgane.«

Similar Posts:

admin

Back to top