Toto – cenovno dostopna blagovna znamka straniščnih školjk

Odločitev o novi kopalnici je postala veliko bolj razburljiva, če nameravate v njo vključiti tudi to straniščno školjko. Ne samo, da boste polepšali prostor, ampak boste dobili močno školjko, ki se lahko spopade z vsem. Samo poskrbite, da zgrabite ta čudovit izdelek preden se popusti iztečejo.

Ko gre za stranišča, ima vsak svoj stil, ki mu je všeč. Nekateri želijo dvodelno stranišče, medtem ko imajo drugi raje straniščne školjke v enem kosu. Nekateri želijo okrogle sklede, drugi pa želijo podolgovate sklede. Obstajajo barvne izbire in možnosti splakovanja. Izberite si karkoli in obstaja velika verjetnost, da boste to tudi našli, še posebej, če iščete najboljša stranišča Toto. Toto je blagovna znamka straniščnih školjk, ki je na trgu prisotna že zadnjih 90 let. Svoje školjke so nadgradili, da bi sledili tistemu, kar ljudje najbolj želijo. Najpomembnejše pa je, da so tudi cenovno dostopne. Če želite videti, katere možnosti imate, si preberite naše mnenje o straniščni školjki Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree .

Mnenje – Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree

Značilnosti školjke Eco Soiree

Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je enodelna podolgovata straniščna školjka s kromirano prevleko SanaGloss, ki zagotavlja, da vedno izgleda odlično. Premaz pomaga zagotoviti, da se prah ne zalepi na zunanjost, odpadki pa se ne bodo zadrževali v notranjosti.

Izdelana je v zaprtem slogu z izjemnim kotličkom. Školjka Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree ima dekorativne značilnosti po vsej površini, da bi izgledala kot prestol, na katerem si resnično želite sedeti.

Školjka vsebuje tudi sedež. Sedež je oblikovan tako, da se prilega na podolgovato skledo in je narejen s funkcijo SoftClose. To pomeni, da se nikoli več ne bo treba spopadati z loputanjem pokrova sredi noči.

Dimenzije straniščne školjke Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree kažejo, da je udobje ključno. Školjka meri 72cm v dolžino, 70cm v višino, širina kotlička pa je 45cm. Višina sedeža je približno enaka višini običajnega stola, ki meri okoli 43cm. Zaradi tega je invalidom lažje priti na stranišče in se zopet dvigniti brez pomoči.

Similar Posts:

admin

Back to top