Nakup kotne sedežne garniture

Če smo vas ujeli med nakupovanjem sedežne garniture, verjetno poizvedujete tudi za kotno sedežno. Takšna sedežna garnitura je lahko tudi v obliki črke l in na trgu velja za eno od najpogostejših izbir. 

Vsekakor pa je pri izbiri nove sedežne potrebno misliti še na številne druge dejavnike. Upoštevati morate tudi, koliko članov družine jo bo najpogosteje naenkrat uporabljalo. Zavedati se morate, da velika družina pa tudi bogato družabno življenje zahtevata nakup precej velike in udobne sedežne. 

Velikost kotne sedežne garniture 

Kotna sedežna garnitura je praviloma večja v primerjavi s tradicionalnim kavčem. Na njej se tako lahko povsem sprostite, uležete in brez težav iztegnete še noge. Če imate torej v svoji dnevni dovolj prostora na dveh stranicah, je najbolj smiselno izbrati kotno sedežno garnituro. Ta namreč ponuja tako sedalne kot tudi ležalne površine. 

Podaljšan kotni element garniture omogoča odlično sprostitev in počitek po napornem delu. Na sedežni se boste odlično počutili tudi ob gledanju filmov. Sicer pa vam kotna sedežna garnitura ponuja optimalen izkoristek prostora. 

Vrste kotnih sedežnih garnitur 

Na voljo sta vam dve vrsti kotnih sedežnih. Klasična kotna sedežna ima roko naslona na obeh koncih. Vključuje tudi naslonjalo za hrbet z naslonskima blazinama na obeh stranicah garniture. Druga vrsta kotne je ravna sedežna garnitura, ki ima podaljšano eno sedišče. Element se imenuje počivalnik. Ta vrsta sedežne je zlasti dobrodošla izbira za vse tiste uporabnike, ki imajo televizor nasproti garniture. 

Mere sedežne garniture 

Če ima vaš prostor vsaj dve prosti steni, se lahko brez pomislekov odločite za nakup garniture v obliki črke L. Vsekakor pa je izbira zlasti odvisna tudi od dimenzij prostora in ne nazadnje tudi od vaših navad. 

Pri nakupu sedežne imejte v mislih, da z njo v domačem prostoru ne smete zapreti dostopa do okna ali prehoda. Ker je sedežna garnitura praviloma večji kos pohištva, pazite, da ga s prevelikimi merami oziroma dimenzijami ne boste prenatrpali. 

Pestra ponudba sedežnih garnitur 

Sicer pa je najbolje, da si ponudbo pred izbiro v fizični trgovini ogledate kar v spletni. Tako boste lažje prišli do novih idej. Na voljo vam je kar nekaj ponudbe. Veliko kakovostne in ugodne boste našli tudi v spletni prodajalni volino.si

Similar Posts:

admin

Back to top