Imate majhno klet v kateri pogosto prirejate zabave?

Imate majhno klet v kateri pogosto prirejate zabave? Če iščete prostorsko učinkovit kegerator, ki vam bo dobro služil, kupite EdgeStar KC2000. Njegov prostostoječi dizajn z dimenzijami 123 x 51 x 63cm ne bo povzročil nered v osebnem prostoru. Ima tudi trpežno zasnovo z udobno višino, pri kateri večina ljudi uživa. Pri nakupu dobite enoletno omejeno garancijo na dele in 90-dnevno garancijo na delo.

Nakup prostornega kegeratorja, ki ustreza večini sodčkov, je dobra ideja. Če pa ne more ohlajati vaše pijače in je pripraviti za pitje, obstaja možnost, da ne bo zadovoljil vaših potreb. EdgeStar KC2000 ponuja obe prednosti. Ima impresivno temperaturno območje (od 0 do 4°C). Poleg ohlajanja sodčkov, ga lahko pretvorite v hladilnik za vsakodnevno uporabo brez kakršnih koli težav. Ima tudi dolgotrajno jeklenko z CO2 (2kg), ki še dodatno poveča njegovo učinkovitost (dobavljena prazna).

EdgeStar KC-2000 je lep kegerator. Za razliko od nekaterih modelov, ki sčasoma začnejo puščati, dobite zanesljiv izdelek s pladnjem za lovljenje kapljic in drugih nečistoč. Tako ne bo poškodoval vaših dragih lesenih tal. S pomočjo koleščkov pa ga lahko tudi enostavno premikate.

Naše mnenje

Ali imate doma 59- ali 29-litrski sodček? Če jih želite ohladiti doma, je kegerator EdgeStar KC2000 preprosto najboljši. Njegova robustna in prostorna zasnova ima udobno višino. Prav tako je trpežen, prenosen in ima pladenj za odcejanje, kamor se steka vsa razlita tekočina in nečistoča.

Kegarator KC2000 ima slabše podatke o zanesljivosti kot KC1000, čeprav ni slabši od drugih glede na velikost / ceno. Kar je škoda, saj EdgeStar ni znan po tem, da je najboljši pri storitvah za stranke. Še vedno mislimo, da je to najboljša izbira v srednjem razredu, vendar se prepričajte, da pri nakupu kupite garancijo za tretje osebe!

Kegerator KC2000 ima tudi nekaj nadgradenj, ki jih manjši modeli nimajo. Ob robovih je zaščitna ograja, ki preprečuje, da bi se kozarci prevrnili ali padli. V notranjosti je tudi zaščitna talna plošča. Pomaga vam pri premikanju sodčkov in ščiti hladilnik. Skratka, izgleda bolj profesionalno kot mali KC1000.

Nakup kotne sedežne garniture. Vsi poznamo prijetne občutke, ki jih doživljamo, ko se po napornem dnevu v objemu svojega doma zleknemo na sedežno garnituro. Preberi več …

Similar Posts:

admin

Back to top