Premišljeno darilo za valentinovo tudi za malo denarja

Vsako leto se vedno znova soočam s težavo, kaj partnerju kupiti za darilo za valentinovo. Če si skupaj že veliko let, to namreč ni več tako enostavna izbira. Darila si poklanjava večkrat na leto in ne samo ob valentinovem. Obdarovanje pride v poštev ob novoletnih praznikih, za rojstni dan, za obletnice, za dan žena ali dan mučenikov, za diplomo, za novo službo, za uspešno dokončan projekt in še bi lahko naštevala v nedogled. A od vedno imava navado, da si za darilo za valentinovo vedno pokloniva le nekaj malega.

Torej majhno pozornost, prijazno najini denarnici. Večja darila, kot so na primer podaljšani vikendi in počitnice, pa pridejo v poštev za druge praznike. Za valentinovo pa vedno pobrskam za kakšno idejo na spletu. V spletni trgovini goriladarila.si sem sedaj že tretje leto zapored dobila dobro idejo za malo darilce za valentinovo in ga tam tudi kupila. Vsakič sem bila izredno zadovoljna.

Veliko malih darilc skozi leta

Za valentinovo sem kupila res že veliko stvari za partnerja, od klasičnih parfumov, setov za nego telesa, do skodelic, čajev in kave, piva, pa majice in modni dodatki in še in še. V tej spletni trgovini pa sem prvo leto kupila zanimive moške nogavice, naslednje leto prikupen vzglavnik, letos pa kuharsko knjigo. Moj dragi namreč izredno rad kuha in peče. On je pravi kuharski talent, zato mu vsaka dobra knjiga z recepti in kuharskimi nasveti še kako prav pride.

Dobro je, da je darilo za valentinovo tudi uporabno, ne le lepo. Velikokrat se zgodi, da kupujemo nepremišljeno. Potem pa darila in male pozornosti občepijo v predalih ali na policah, kjer se na njih nabira prah. Tega pa si res ne želimo, sploh pa ne za darilo za valentinovo.

Preberite si še naslednji članek: Razveselimo naš najljubši par s primernim darilom

Ideje za darilo oziroma “Kaj naj kupim?” pa je eno od najbolj mučnih vprašanj, ki nas občasno doletijo. Dovolite, da vam pomagamo z idejami za darila za pare.

Poznamo želje in navade našega partnerja?

Zato je vredno premisleka, kaj bomo ob valentinovem podarili svojemu izbrancu ali izbranki. Treba je poznati male skrite želje in navade našega partnerja, potem bo izbira pravega drobnega darila za nas mala malica. Včasih pa več šteje drobna premišljena pozornost, kot kup zapravljenega denarja za nepremišljeno darilo. Darilo za valentinovo naj za vedno ostane našemu partnerju v lepem spominu.

Similar Posts:

admin

Back to top