Aktivnosti v zvezi s spletno stranjo podjetja

Prejšnji teden me je poklicala sodelavka. Sama sem bila že kakšne tri mesece na porodniškem dopustu in sem službene obveznosti že popolnoma odklopila. Klicala me je, saj jo je zanimalo gostovanje spletne strani. Moje delovne obveznosti so namreč obsegale tudi skrb za spletno stran podjetja in objave na družbenih omrežjih, kot je Facebook, Twitter in Instagram. Spletna stran pa je bila moj otročiček, saj sem sama poskrbela zanjo od A do Ž. Na začetku je imelo podjetje neko prastaro spletno stran, ki poleg vizitke podjetja in nekaj novic, ni vsebovala popolnoma ničesar koristnega.

Moderna in ažurna spletna stran

A z mojim znanjem, trudom in dobro voljo, smo v letu dni postavili novo moderno in ažurno spletno stran. Uredili smo gostovanje spletne strani pri zelo ugodnem in zanesljivem ponudniku domenca.com. Pred to odločitvijo o gostovanju spletne strani sem se dobro pozanimala. Povprašala sem znance, ki se profesionalno ukvarjajo z računalništvom in dobro pregledala ponudbo na trgu. Iskala sem 24-urno tehnično podporo, ugodno ceno, dobre reference in zanesljivost ponudnika. Za ponujeno ceno sem dobila precej dobro ponudbo. Gostovanje spletne strani je bilo torej za eno leto urejeno. Sedaj, ko me v službi nadomešča sodelavka in se je enoletna pogodba iztekla, pa se ona sooča s to nalogo. Podala sem ji glavne informacije na kaj more biti pozorna, da bo lahko sama izpeljala to nalogo.

Preberite si še naslednji članek: Preverite ceno reševanja podatkov iz diska pri uveljavljenemu servisu

V primeru težav, se obrnite na servis ter preverite, kakšna je cena reševanja podatkov iz diska in kako poteka postopek.

Urejanje spletnih prijav

Gostovanje spletne strani pa ni edina naloga, s katero se je morala soočiti. Na spletni strani je bilo potrebno urediti tudi spletne prijave na izobraževalne delavnice, vključno s spletnim plačilom. To pa ni bila tako enostavna naloga kot ureditev gostovanja spletne strani. Zato sem jo povabila na obisk. Prišla je že takoj naslednji dan, da sva malo poklepetali in povedala sem ji, kako naj se loti naloge.

Seveda sama ne bo zmogla tako zahtevne naloge, zato sem ji dala nekaj kontaktov, na katere naj se obrne. Že čez kakšen teden se mi je ponovno oglasila in zahvalila za pomoč. Uredila je gostovanje spletne strani in tudi spletne prijave na naše nove izobraževalne delavnice. Dobro je opravila svojo nalogo.

Preberite si še naslednji članek: Nova registracija domene za uspeh na spletu

Pri vzpostavitvi nove spletne strani predstavlja velik del začetnih dilem tudi registracija domene in izbira naziva spletnega mesta.

Če večino dneva presedite za računalnikom zaradi dela oči lahko precej trpijo. Preberite članek Očala, ki vas varujejo pred škodljivo svetlobo pametnih naprav in se odločite za nakup očal, ki bodo varovala vaš dragoceni vid.

Similar Posts:

admin

Back to top