Hujšanje z luno za začetnike

Hujšanje z luno je pred nekaj desetletji spadalo med najbolj priljubljene oblike izgubljanja odvečnega kilograma ali dveh. To je bilo še pred pojavom sodobnih diet, ki s pomočjo Hollywooda med seboj skoraj tekmujejo za večjo popularnost. Pri hujšanju z luno gre za to, da vsaj en dan v mesecu (na polno luno) namenimo razstrupljanju, očiščenju telesa. Takrat cel dan nič ne jemo, le pijemo vodo. Hujšanje z luno je mogoče, ker luna v takšni poziciji omogoča tudi odvajanje dodatne vode, ki jo zaužijemo, zato se ta ne bo zadrževala na telesu.

 

Hujšanje z luno in prehrana

Hujšanja z luno se torej lotimo na točno določen dan in ob točno določeni uri, ko se začne obdobje nove lunine faze. Dan in pogosto tudi ura sta označena na mnogih koledarjih. Takrat se začne vaše hujšanje z luno oziroma 24-urni post. V tem času pa je prepovedano zaužiti kakršnokoli hrano, dovoljeni so le voda in nesladkane pijače. Več kot boste pili, bolj bo učinkovito vaše hujšanje z luno.

 

Rezultati hujšanja z luno

Hujšanje z luno se lahko nadaljuje tudi po prvotnem postu, ki sovpada s polno luno ali mlajem. S temeljito razstrupitvijo telesa boste olajšali tudi hujšanje v nadaljevanju meseca, prav tako pa z očiščenjem okrepite svoj imunski sistem in uredite prebavo. Nikakor pa ni dovoljeno hujšati z luno več dni zapored, saj boste s tem le upočasnili prebavo in v telesu ustvarili občutek stradanja. Sicer pa se za več nasvetov glede hujšanja lahko obrnete na portal Popolnapostava.

 

http://www.youtube.com/watch?v=S76dSg8KvUI

Similar Posts:

admin

Back to top