Lasulje so med zvezdnicami čedalje bolj priljubljene

Pri nas lasulje še niso prišle v tako splošno in priljubljeno uporabo, kot se to dogaja v tujini, zlasti med zvezdnicami, ki se nošenja lasulje ne sramujejo in ga tudi javno priznavajo. Med navadnimi smrtniki na sončni strani Alp so lasulje še zmeraj bolj kot ne rezervirane za tiste ženske, ki trpijo zaradi kroničnih bolezni, povezanimi z izpadanjem las.

Lasulje so sprva bile zelo priljubljene med afroameričankami, ki so z njimi želele doseči bolj evropejski videz. Ena izmed takih je tudi Beyonce, ta hip ena izmed bolj priljubljenih pevk, ki njene prekrasne pričeske pravzaprav oblikuje z lasuljami, za katere baje zapravi gore denarja. Po lasuljah pogosto posežeta tudi Cher in Tina Turner, ko si zaželita glamuroznega videza, Amy Winehouse pa je njen zaščitni vintage videz prav tako dosegla z uporabo lasulje.

Če se sprehodimo še po televizijskih zaslonih: glavna zvezdnica serije The Good Wife (Dobra žena), Julianna Margulies, svoj videz prav tako dopolni z lasuljo. Razliko so opazili predvsem tisti igralci, ki so Julianno spremljali že v znameniti Urgenci (E.R.) in tudi igralka Emilia Clarke, ki jo gledalci poznate iz zelo priljubljene serije Games of Thrones (Igra prestolov), si na glavo večkrat nadene lasuljo. Kraljica preobrazb je nedvomno Lady Gaga, a proti ostalim estradnicam je njen namen popolnoma drugačen: šokirat in vznemirjati, ne pa doseči naravnega videza!

Kaj pa ve? Bi si za spremembo nadele lasuljo na glavo, prisegate na naravne lase ali pa vsake toliko pogoljufate z lasnimi podaljški in umetnimi čopi?

 

 

Similar Posts:

admin

Back to top