Podaljški iz umetnih las

Čeprav je naravno seveda najlepše, so včasih podaljški, narejeni iz umetnih las, veliko bolj praktični kot tisti, ki vsebujejo samo naravne lase. Seveda je vse odvisno od tega, kako in zakaj boste podaljške uporabljale ter kako si običajno negujete vaše naravne lase (likanje, barvanje, kodranje). Ob vsem tem pa je tudi potrebno poudariti, da obstajajo različne vrste umetnih las, pri katerih se na koncu tudi odraža kvaliteta in končni videz.

Kanekalon lasje so sintetični lasje najnižje kvalitete, zato se, če se le da, teh podaljškov izognite, da ne boste na koncu videti tako, kot da bi imele na glavi lasuljo. Podaljški, ki so narejeni iz sintetični las in so višje kvalitete, se do neke mere obnašajo kot vaši naravni lasje, saj jih lahko likate in kodrate (običajno do temperature 170˙C), barvanje pa seveda ne pride v poštev. Tej lasje so mehki in svilnati na otip, zato so tudi bolj primerni za tista dekleta, ki imajo podobno strukturo naravnih las.

Podaljški, ki so narejeni iz sintetičnih las, imajo gotovo še eno prednost: njihova življenjska doba je daljša od tistih podaljškov, ki so narejeni s pravimi lasmi, je pa seveda vse odvisno od tega, kako pogosto jih uporabljate. Pri tem imamo v mislih clip on podaljške, trajno podaljševanje je tako priporočljivo za največ 6 mesecev. Za umivanje lahko brez problema uporabljate navaden šampon in balzam, samo pazite, da voda ne bo preveč vroča. Te lase boste tudi najlažje oblikovale takrat, ko bodo mokri ali vlažni.

Več o podaljških…

Similar Posts:

admin

Back to top