Krema proti gubam: nasveti za uspešen boj proti znakom staranja kože

Krema proti gubam je eden tistih izdelkov, okoli katerih je zbranih kar precej predsodkov. Pogosto precej agresivni marketinški prijemu obljubljajo čudeže, zaradi česar so mnogi potrošniki precej nezaupljivi do tovrstnih izdelkov. Težko je oporekati temu, da mnoge kreme proti gubam pri opravljanju svoje naloge niso najbolj učinkovite, kar pa še ne pomeni, da to drži za vse izdelke. Dobra krema proti gubam je lahko namreč zelo koristen pripomoček za nego vaše kože. Čudežev morda res ne morete pričakovati, lahko pa z redno uporabo dosežete občutno izboljšanje videza kože.

Včasih je dovolj že dobra vlažilna krema
Osnova preprečevanja nastajanja gub medicineretails je hidratacija kože, za katero boste najlažje poskrbeli z uporabo kakovostne vlažilne kreme. Tudi krema proti gubam namreč temelji na vlažilnem delovanju, le da gre za bolj intenziven učinek. Kdaj je torej sploh smiselno poseči po kremi, ki je oglaševana kot krema proti gubam? Če ste mlajši in na svoji koži še ne opažate gub, lahko mirno ostanete pri uporabi običajne vlažilne kreme, ki pa mora seveda biti karseda kvalitetna. Nekje po 30. letu ali ko se že pojavijo prve gube, pa je k izdelkom za nego smiselno dodati tudi posebno kremo proti gubanju kože.

Izdelku dajte priložnost
Krema proti gubam potrebuje nekaj časa, da se pokažejo prvi učinki, zato ne obupajte prehitro. Prepogosto menjavanje produktov lahko razdraži vašo kožo, zato se najprej prepričajte, ali vam določen izdelek res ne ustreza. Opazujte svojo kožo in morebitne spremembe vsaj nekaj tednov, preden se odločite za menjavo.

Similar Posts:

admin

Back to top