Kratke pričeske: da ali ne?

Nič ni bolj seksi kot kratki lasje in pri tem imamo v mislih predvsem pripadnice nežnejšega spola, ki se čedalje bolj pogosto odločajo za to drastično spremembo. Nekatere so nad novo pričesko navdušene in se za nedoločen čas poslovijo od dolgih las, spet druge svoje odločitev obžalujejo in ne vidijo dneva, ko si lahko omislijo podaljške in skrijejo njihov modni kiks ali nepremišljeno odločitev. Kaj je tisto, ki loči zadovoljne in nezadovoljne kratkolaske?

Čeprav vsi poudarjajo, da so kratke pričeske zelo enostavne za nego, morate vedeti, da ima vsaka izmed nas drugačno strukturo in tip las, kar bistveno vpliva na vsakodnevno nego. Čeprav se kratki lasje hitro posušijo, morate upoštevati, da bodo zahtevali (skoraj) vsakodnevno pranje, saj mastnih las ne boste več mogle skriti s čopom. To je zelo pomemben podatek za tista dekleta, ki imajo težave z mastnimi lasmi; se vam bo dalo vsak dan šamponirati in fenirati?

Kratke pričeske tudi zahtevajo nekoliko bolj pogost obisk frizerskega salona kot dolgi lasje. Če ste si do sedaj 2 do 3-krat na leto ostrigle samo konice, boste zdaj pripravljene na skoraj vsakomesečne obiske pri frizerki, da bo vaša pričeska vedno v brezhibnem stanju? To tudi nekaj stane, tako kot različni geli, voski in pene za oblikovanje lase, ki jih boste morda morale uporabljati za popoln videz vaše kratke pričeske. Seveda pa imajo kratke frizure ogromno prednosti: lase lahko barvate po mili volji, saj se hitreje obnovijo (zrastejo) in za sušenje las boste porabile samo 5 min!

 

Similar Posts:

admin

Back to top