Mladosten videz kože na obrazu in vratu

Vsaka ženska ve, kako je pomembno negovati svojo kožo. Koža izraža naše zdravje, počutje, pa tudi starost. A starost lahko tudi pametno prikrijemo. To nam omogoča krema proti gubicam Lux-Factor. Poleg zdrave prehrane in rednega gibanja na svežem zraku, je prav krema proti gubicam Lux-Factor tista, ki bo na naši koži naredila opazno razliko. Omogoča ohranjanje kože gladke in mladostne tudi v zrelih letih. Poleg tega pa je primerna tudi za že obstoječe gubice, ki jih zelo uspešno in učinkovito odpravi v kar največji meri.

Lepe ženske imajo lepo kožo

Pri ženskah je takoj opaziti lepo in negovano kožo. A k temu prispeva tudi kvalitetna obrazna kozmetika in uporaba kvalitetnih ličil. Na trgu je nova izjemna pridobitev v boju proti gubicam. To je krema proti gubicam Lux-Factor, ki preprečuje nastanek prvih gubic in uspešno gladi že obstoječe gube. Uporabnice kreme proti gubicam Lux-Factor so izjemno zadovoljne, saj so prvi rezultati vidni že po nekaj dnevih uporabe. Priporoča se uporaba dvakrat dnevno, in sicer zjutraj in zvečer. Vedno pa na očiščeno kožo.

Ne pozabimo na nego vratu

Obraz je vedno izpostavljen sončnim žarkom in drugim vplivom iz okolja, kot so vremenski vplivi (veter, mraz in vročina), pa tudi vplivom zaradi kajenja in izpušnih plinov. Za kožo na obrazu je torej pomembna pravilna zaščita in nega. A velikokrat pozabljamo na kožo na vratu. Tudi ta je podobno izpostavljena kot obraz, a velikokrat je ne zaščitimo dovolj in ustrezno. Krema proti gubicam Lux-Factor je primerna tudi za nego vratu in se zelo priporoča pri negi kože tudi na tem delu telesa.

Vrat je tudi nagnjen k gubicam, ampak ga velikokrat zanemarimo, kar se ustrezne nege tiče. S kremo proti gubicam Lux-Factor pa bo napeta koža tako na obrazu, kot tudi na vratu. Izgled bo veliko bolj mladosten in svež, o gubicah po dolgotrajni uporabi pa ne duha ne sluha.
Pri negi kože velja pravilo, bolje preventiva kot kurativa. Zato pravočasno poskrbimo za svojo kožo ter jo ustrezno zaščitimo pred zunanjimi vplivi in ustrezno negujmo s pravimi sredstvi za nego kože.

Similar Posts:

admin

Back to top