Se sprašujete kaj je glukomanan in kako deluje?

Glukomanan je iz glukoze in manoze sestavljen polisaharid, ki se ga pridobiva iz gomolja rastline Amorphophallus konjac, ki raste le v Aziji. Pri hujšanju in zaviranju apetita pomaga s svojo neverjetno zmožnostjo absorpcije vode, s čemer se njegov volumen poveča do 50 krat. V želodcu tako glukomanan ustvari občutek polnosti in sitosti in na tak način pomaga pri izgubljanju teže. Glukomanan je potrdila tudi Evropska agencija za varnost hrane, saj je bilo dokazano, da uspešno znižuje telesno težo in uravnava nivo holesterola v krvi.

Da bi glukomanan optimalno deloval, ga vsaj pol ure pred obrokom zaužijte z velikim kozarcem vode. Tako boste imeli občutek polnosti še preden boste sedli k obroku in pojedli mnogo manj kot sicer. Ker sposobnost absorpcije deluje ne le na vodo ampak tudi na druge snovi, se bodo vanj absorbirale tudi škodljive maščobe, ogljikovi hidrati in LDL holesterol. Ti se bodo skupaj z glukomananom izločile z blatom in se ne nalagale v telo v obliki maščobnih celic. Glukomanan je lahko rešitev za ljudi s povišano vrednostjo holesterola v krvi, saj lahko z njim dovolj dobro regulirate vrednosti holesterola v krvi in za uravnavanje ne potrebujete več zdravil.

Če imate težave s preveliko telesno težo, nabiranjem maščobnih blazinic na najbolj neprijetnih mestih in si želite boljšega zdravja, poizkusite glukomanan. Pri drugih podobnih zaviralcih apetita so lahko dodani nevarni stimulansi, ki imajo negativne stranske učinke. Glukomanan je dokazano naravno živilo, brez nevarnih dodatkov, kar je potrdila tudi Evropska agencija za varnost hrane, zato ne rabite skrbeti.

Glukomanan kapsule je potrebno zaužiti pred vsakim večjim obrokom dnevno z veliko količino vode. Če boste pri hujšanju z glukomananom spremenili tudi svoje prehranjevalne navade in v življenje vključili več športne aktivnosti, boste v kratkem času dosegli še boljše rezultate in pridobili zdrave življenjske navade. Glukomanan je lahko vaša rešitev, s katero boste lažje dosegli želen cilj.

glukomanan

Similar Posts:

admin

Back to top