Fru fru je spet v modi …

… čeprav fru fru niti nikoli ni šel iz mode. Fru fru nosi kar veliko žensk, saj frizura zraste kar precej hitro, tako da, če se odločimo, da nam takšna frizura ne paše več ali pa da si ne želimo več nositi fru fruja počakamo le nekaj tednov in spet imamo lahko dolge sprednje lase. V vsakem primeru pa si lahko tudi fru fru spnemo in na ta način nas ne moti. Fru fru je lahko raven, ki ponavadi paše na vse vrste frizure, na ravne, skodrane ali valovite lase.

Poleg tega pa je lahko fru fru valovit, če imamo valovite lase, kar ponavadi tudi izgleda dobro. Malo manj pa je primeren za zelo skodrane lase, saj lahko hitro štrli na vse strani in frizura sploh ne izgleda dobro. Pri oblikovanju fru fru-ja pa si lahko pomagamo tudi z oblikovalci las, na primer z likalnikom. Če želimo daljšo obstojnost, pa ponavadi moramo lase poškropiti tudi z utrjevalnim lakom ali pa jih utrditi z gelom za lase.

Zelo je odvisno tudi od tega, kako spimo, saj nam včasih lahko izpade frizura s fru frujem čisto vredu, drugič pa spet lahko slabše in zato za urejanje porabimo kar precej časa. Pri fru-fruju je pomembno, kakšno dolžino nosimo. Nekatere ženske nosijo zelo kratek fru fru, druge pa precej dolg, da gleda že skoraj čez oči. Ponavadi je odvisno tudi od vrste las, kako dolg je naš fru fru. Če imamo čisto ravne lase, se fru fru ne skrči, če imamo pa valovite lase že po naravi, pa se ob vsakem umivanju lasje skrčijo in so ponavadi krajši, razen če jih zlikamo.

Similar Posts:

admin

Back to top