Se ti zdi, da je tvoja dolžina las vedno enaka?

Potem beri dalje! Če si želiš, da bi ti lasje plapolali v vetru in se ti zdi, da tega trenutka še nekaj časa ne boš dočakala sli pa imaš občutek, da se tvoja dolžina las ne premakne niti za milimeter, potem si na pravem mestu! Danes lahko na zelo enostaven način prideš do dolgih las, saj ti pri tem lahko pomagajo podaljški za lase, ki bodo tvojo povprečno pričesko skoraj v hipu spremenili v objekt poželenja.

Podaljški za lase so se sprva pojavili v 90-ih letih prejšnjega stoletja, ko so krasili glave manekenk, filmskih zvezdnic in drugih pripadnic svetovne estrade, ki so si to modno muho takrat lahko privoščile. Danes so podaljški za lase tudi cenovno veliko bolj ugodni, zato si jih lahko privoščimo navadni smrtniki, sploh taki, ki se nam zdi, da so naši lasje iz meseca v mesec krajši! Poleg tega je velik plus današnjih podaljškov za lase ta, da veliko manj uničujejo vaše naravne lase, saj je tehnologija podaljševanja las zelo napredovala in se čedalje manj uporabljajo agresivne in škodljive kemikalije. Po lasnih podaljških posegajo tudi tista dekleta, ki imajo bolj redke lase in si želijo pridobiti nekaj gostote, dolžina pa jim ostaja enaka.

Lasje povprečno zrastejo 1 cm na mesec in če imaš srednjo dolžino las se boš pošteno načakala do takrat, da ti bodo lasje segali do pasu. Zato izberi bolj enostavno možnost in si še danes izberi podaljške za lase!

Preberi več o podaljških na http://www.xn--podaljevanje-las-qed.com

 

 

Similar Posts:

admin

Back to top