Podaljški za lase, na katere prisegajo znane osebnosti

Verjetno si tudi sama kdaj zašla med rumeno kroniko in si opazovala vse te zvezdnice z brezhibnim make-upom in popolnimi pričeskami. Nekatere je mati narava obdarila z gostimi in močnimi lasmi, pri drugih pa jim do usodnega videza pomagajo podaljški za lase. Nekatere zvezdnice so se zaradi praktičnih razlogov odločile za trajno podaljševanje las, ki jim je zaradi prepogoste uporabe še dodatno uničile lase, spet druge posežejo po podaljških za lase samo ob posebnih priložnostih na rdeči preprogi. V nadaljevanju si poglej nekatere estradnice, ki prisegajo na lasne podaljške!

O eni in edini Kim Kardashina ni potrebno izgubljati preveč besed; vsi jo poznamo in nikakor ni presenečenje, da slovita Kim rada poseže po podaljških za lase, kljub temu, da ima naravno zelo lepe in goste lase. Podaljški za lase, na katere prisega Kim, so običajno clip on podaljški, ki si jih v lase vpne ob posebnih priložnostih.

Podaljški za lase so obvezno tudi pri najstniški pop pevki Seleni Gomez, ki rada svoje lase dodatno zgosti in podobno kot Kim Kardashian tudi Selena prisega na clip on podaljške. Čedalje bolj priljubljena zvezda Taylor Swift se je odločila za trajno podaljšanje lase, prav tako Lauren Conrad, zvezdnica resničnostnega šova The Hills, Paris Hilton pa je glavni sinonim za podaljšane lase. Naštevali bi lahko še v nedogled, saj si je večina estradnic že vsaj enkrat v življenju omislila podaljšane lase, če ne drugače pa za posebne priložnosti, ko so morale biti urejene kot iz škatlice.

 

Similar Posts:

admin

Back to top